de Haagse kinderboekwinkel
Alice in Wonderland
Piet Heinstraat 2, Den Haag, T 070 310 6992, mail ons


Actueel

Yvon en Stef komen graag naar jouw (kinder)boekwinkel, bibliotheek of school met hun Bonte Beestenbende om te vertellen over en (interactief) voor te lezen uit hun boek.

Stuur een mail naar aliceinw@xs4all voor meer informatie. Te boeken via De Schrijverscentrale.Het Bontebeestenhotel

€ 17,99
Dit wonderlijke hotel zit van onder tot boven vol met een bonte verzameling dieren. Sommige dieren werken er. Weer andere zijn er te gast. En sommige verblijven er al een hele tijd. Ze komen van overal over de wereld. Mensen zie je er eigenlijk niet. Hooguit af en toe een vreemde vogel, of een zwart schaap. Soms een vreemde eend in de bijt, een sloddervos of misschien een rare snoeshaan.

Er is van alles te zien in het Bontebeestenhotel. Wat denk je van de Draaideurdobermanns, die je welkom heten in het hotel? De Garderobegorilla, die zo van roze houdt en het liefst de jasjes van alle bezoekers past? De Badkamerbaviaan, die uren met zijn badeendjes speelt?

Neem plaats aan tafel in het restaurant en laat je bestelling opnemen door de Restaurantraven, of doe een drankje aan de bar bij de Barbarbeel. Terwijl de Keukenkaaiman je diner klaarmaakt, kun je genieten van de stand-upcomedy van de Hi-Ha-Hyena – of van de aanblik van een van de andere harige hotelgasten en merkwaardige medewerkers!

Eén ding is zeker: je hoeft je nooit te vervelen in het Bontebeestenhotel.