Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /var/www/vhosts/dehaagsekinderboekwinkel.nl/domains/dehaagsekinderboekwinkel.nl/public_html/index.php on line 301
voor -en vroegschoolse educatie | Alice
de Haagse kinderboekwinkel
Alice in Wonderland
Piet Heinstraat 2, Den Haag, T 070 310 6992, mail ons


voor -en vroegschoolse educatie

Boekjes in allerlei thema's voor de allerkleinsten, dreumessen en peuters. 

Voor kinderen van 0 tot 4 kunt u bij ons een uitgebreid assortiment vinden waarmee u zelf uw bibliotheek of thema kunt samenstellen. Voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en creches.Dikkie Dik Kiekeboek

€ 9,95

Dikkie Dik voor de allerkleinsten! Een prachtig verzorgd babyboekje dat weer een stapje verder gaat dan de reeds zo bekende knisperboekjes. Dit stevige stoffen boekje bevat flapjes die een knispergeluid maken én waarachter een leuk plaatje verstopt zit.

Hoe doet dit dier? Brul brul

€ 7,95

De peuterserie Hoe doet dit dier?, met veel aantrekkelijke dieren voor kinderen, heeft alles in zich om een blijvertje te worden: frisse illustraties, stevige flappen, een tekst die uitnodigt tot interactief voorlezen en een fijne verrassing aan het eind. Als extraatje zit er namelijk onder de laatste flap nóg een spannend flapje verborgen!

 

Ook verkrijgbaar: Hoe doet dit dier? Grom grom.

Boer Boris gaat naar de markt

€ 12,95

'Boer Boris gaat naar de markt' is het vijfde prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel wil Boer Boris naar de markt om zijn waar te slijten. Maar hoe moet hij daar komen?
Een nieuw avontuur boordevol voertuigen. In het vijfde boek van de succesvolle serie wil Boer Boris naar de markt om zijn producten te verkopen.

dribbel

€ 7,99
Dribbel gaat naar de boerderij waar zijn vader werkt. Samen gaan ze op zoek naar de pasgeboren dieren. Hij ontmoet alle dieren die op de boerderij wonen. Kijk achter de flapjes en help Dribbel zoeken!

De liedjesalmanak lente & zomer met cd

€ 14,95
De liedjesalmanak lente & zomer is een vrolijke bundel oude en nieuwe lente- en zomerliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast bekende liedjes als ‘Ik weet dat de lente komt’, ‘Groen is gras’ en ‘Kom mee naar buiten allemaal’ schreef Koos Meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over Pasen, Moeder- en Vaderdag en de Avondvierdaagse. 

Berre en Fleur

€ 14,95

Berre en Fleur zijn al vele jaren de allerbeste vrienden. Ze genieten van dezelfde dingen. Berre heeft een grote tuin vol prachtige bloemen en planten. De tuin van Fleur is maar klein. En daarom komt ze hem graag helpen. Wanneer Fleur op een ochtend bij het huis van Berre toekomt, merkt ze dat alle bloemen geplukt zijn. De tuin ziet er somber uit. Wie doet nu zoiets? Misschien hebben Anna, Louis, Mo of Otto het wel gedaan? Fleur zoekt het uit en doet een verrassende ontdekking.

Stappe stappe step

€ 15,99
 
Stappe stappe step
Diekmann, Miep
Tjong-Khing, The

Het jaar van Kikker

€ 15,95
€ 12,50
Er is van alles te beleven in de wereld van Kikker. Het hele jaar door. Speel mee met Kikker en zijn vriendjes en kijk achter alle flapjes! Het eerste grote flapjesboek van Kikker!

 

Kiekeboe

€ 12,95

Kinderen zijn dol op kiekeboe-spelletjes. Aan de schattige dieren uit dit stevige kartonboek zullen ze dan ook ongetwijfeld veel pret beleven. Welke dieren zitten achter de flappen verstopt? Als ze hun poten of vleugels weghalen, zie je het meteen!
Een leuk extraatje: op de laatste pagina zit achter de flappen een spiegeltje. Wie verstopt zich daar dus?

Iedereen gaapt

€ 14,95

Anita Bijsterbosch

 

Het poesje gaapt. De slang gaapt. 

Ook het konijntje gaapt. de krokodil gaapt....iedereen gaapt.

Ssst, ..fluistert de uil, ..iedereen slaapt!

 

Een speels boek vol dieren die een beetje moe zijn, kijk maar hoe ze gapen.

thema slapen.

 

1-3 jaar